Waarom zou je kiezen voor autoflower wietzaden?

Autoflower wietzaden

Toen ik had besloten om wiet te gaan kweken, was ik veel online aan het zoeken naar wietzaden. Op een gegeven moment, tijdens mijn online zoektocht, stuitte ik op de term ‘autoflower wietzaden’. Ik wist niet wat het betekende en waarom kwekers zouden kiezen voor dit type zaden.

Wat zijn het precies voor zaden?

Ik vind het een ideale soort. Dit komt omdat autoflower wietzaden na verloop van tijd automatisch zullen gaan bloeien in plaats van te wachten op een exact getimede lichtcyclus. Deze zaden zullen dus na een redelijke korte tijd helemaal zelf beginnen te bloeien.

Autoflower wietzaden

De voordelen

Mooie toppen ongeacht aantal zonuren

Één van de redenen waarom ik ben begonnen met het gebruiken van autoflower wietzaden is dat ze gewoon (in de buitenlucht) toppen zullen produceren, ongeacht het aantal zonuren. Hierdoor hoef ik me niet meer druk te maken om te weinig licht tijdens bijvoorbeeld seizoenswisselingen.

Snel oogstrijp

Een ander voordeel dat ik heb ervaren is dat deze zaden tijdens binnenkweek snel groeien, omdat ze over het algemeen binnen drie maanden al oogstrijp zijn.

Ideaal formaat

Planten afkomstig van autoflower zaden vind ik een ideaal formaat hebben, omdat ze namelijk niet te groot worden. Ideaal voor als je in een kast kweekt of als je ze buiten kweekt maar niet wil dat je buren er lucht van krijgen.

Online bestellen

Een ander voordeel is dat ik ze heel eenvoudig online kon bestellen. Dit heb ik gedaan bij https://goldseeds.nl/. Zij hebben top kwaliteit autoflower wietzaden. Als ik ‘s ochtends bestel, heb ik ze binnen 2 werkdagen al binnen (onopvallend verpakt en altijd aangetekend). Ik ben zeer te spreken over de service en de kwaliteit die ze bieden bij https://goldseeds.nl/. Neem ook eens een kijkje op hun website.