VSR controle uitvoeren

VSR controle

VSR controle

Elk bedrijf of onderneming weet dat een goede hygiëne van uiterste belang zijn. Daarom is het VSR controle ingevoerd. Vaak zijn er schoonmakers in dienst die ervoor moeten zorgen dat een pand er weer netjes uit ziet. Echter is het wel belangrijk dat deze medewerkers hun taken goed uitvoeren. Doen zij dat niet, dan is het mogelijk dat er mensen ziek gaan worden. Denk bijvoorbeeld aan een horeca bedrijf. Die maken dagelijks eten voor gasten en daar is de uiterste hygiëne zeker een must. Een diner bereiden van een vieze werkbank kan echt niet door de beugel.

VSR controle
VSR controle

Door Lankester een VSR controle uit laten voeren

Roger Lankester is de expert op dit gebied van kwaliteitsadviseur. Hij weet als de beste waar op gelet moet worden, wanneer een schoonmaakbedrijf, schoon heeft gemaakt. Zodra er een schoonmaker in een bedrijf aan de slag is geweest is het de taak om deze werkzaamheden te controleren.

Slechte hygiëne kan betekenen dat mensen ziek kunnen worden. Als bedrijf zijnde moet je er niet aan denken dat door jouw toedoen iemand ziek gaat worden. Daarom is een extra controle na een schoonmaakbeurt zeker aan te raden. Lankester kan de juiste metingen uitvoeren om te kijken of een ruimte of een pand echt schoon is.