De veiligheids-trainingen van G4s

Veiligheids-trainingen

Ben jij op zoek naar veiligheids-trainingen? Dan ben je bij G4s aan het juiste adres. Dit bedrijf is marktleider op het gebied van beveiliging- en veiligheidsoplossingen. Niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd. 

Veiligheids-trainingen zoals BHV en EHBO via G4s

Veiligheids-trainingenEr zijn verschillende soorten veiligheids-trainingen maar de meest bekende zijn wel de BHV training en de EHBO cursus. Deze kun je beiden bij G4s volgen. De EHBO cursus bestaat uit een basiscursus. Deze duurt 2 dagen en wordt gegeven op verschillende trainingslocaties in Nederland. Dit zijn eigen trainingslocaties van G4s. Hierdoor is er altijd wel een locatie die redelijk bij je in de buurt is. Dit kan je daarom veel tijd en geld schelen. De basiscursus wordt afgesloten met een examen van het Oranje Kruis. Dit wordt afgenomen door een onafhankelijke examinator. Als je dit examen haalt krijg je het officiële Oranje Kruis EHBO diploma.

EHBO diploma verlengen door herhalingscursus

Het EHBO diploma is 2 jaar geldig. In die 2 jaar moet je een herhalingscursus volgen om zo je diploma weer voor twee jaar te verlengen. Tijdens de herhalingscursus ligt de nadruk op het oefenen van praktijksituaties en het opfrissen van kennis. Vaardigheden worden verder en dieper uitgewerkt en er wordt gebruik gemaakt van een lotusslachtoffer. Met de lotusslachtoffers wordt een levensechte situatie nagebootst. G4s biedt 2 herhalingscursussen aan, een eendaagse en een tweedaagse cursus. Bij de tweedaagse variant vindt er ook een AED training plaats.

De BHV training wordt ook in verschillende varianten aangeboden. Naast de tweedaagse basiscursus is er ook een herhalingscursus van 1 dag.

Andere soorten trainingen van G4s

Veiligheids-trainingenNaast de EHBO en BHV training worden er door G4s meer veiligheids-trainingen gegeven zoals brandweertrainingen, maritieme trainingen, industriële trainingen, management trainingen en crisismanagement en agressietrainingen. Wil je meer weten over de trainingen van G4s? Bezoek dan even hun website en bekijk de mogelijkheden.