Tips om je badkamer Breda in te richten

Er zijn heel wat verschillende badkamerstijlen, vloer- en wandtegels en badkamermeubels. Bij het inrichten van je badkamer Breda zul je dus heel wat keuzes moeten maken en dit maakt het al moeilijk genoeg. In dit artikel vind je daarom 2 tips om je badkamer in te richten.

  1. Zorg voor voldoende opbergruimte

Als je straks een mooie, nieuwe badkamer hebt, wil je natuurlijk niet dat er allemaal spullen op de grond en de wastafel liggen. Dit geeft meteen een rommelige indruk. Bedenk daarom hoeveel opbergruimte je nodig hebt en zorg voor voldoende badkamermeubels waarin je spullen kunt opbergen. Lades zijn vaak het meest overzichtelijk.

  1. Kies de juiste verlichting

‘s Ochtends vroeg heb je natuurlijk een goed verlichte spiegel nodig. Maar als je ‘s avonds in bad ligt heb je misschien juist meer behoefte aan sfeervolle verlichting. Het kiezen van de juiste verlichting en de locatie van deze verlichting is dus enorm belangrijk. Let hierbij ook op of er al veel natuurlijk daglicht in je badkamer komt. Spotjes boven de spiegel kunnen heel handig zijn, net als dimbare verlichting. Houd er trouwens wel rekening mee dat de verlichting die je koopt ook speciaal voor de badkamer moet zijn gemaakt.