Sunshower: revolutionair voor in de badkamer

Badkamer

Voor onze nieuwe badkamer wilde ik heel graag een Sunshower. Met dit revolutionaire product kun je namelijk bruin worden onder de douche. Dat betekent dus ook dat de zonnebank kan vertrekken. Dat grote lompe ding dat op menig zolder of logeerkamer behoorlijk in de weg staat, is hiermee compleet overbodig geworden. Veel mensen gebruiken een zonnebank om te ontspannen. Het is dan ook erg rustgevend om even helemaal niks te doen. Bovendien kunnen de spieren goed ontspannen door de warmte.

Sunshower

De voordelen van de Sunshower

De sunshower is niet alleen erg ontspannend, het is ook goed voor de gezondheid. De UV stralen zorgen namelijk voor de aanmaak van vitamine D. Iedereen weet dat vitamine D belangrijk is maar wat doet het nu eigenlijk? Vitamine D zorgt voor verhoogde weerstand en sterkere botten. Door de warmte wordt bovendien de bloedsomloop gestimuleerd en verlicht het spier- en gewrichtspijn. Naast ontspannend en goed voor de gezondheid is het natuurlijk ook een beauty product. Je verlaat je douche met een stralende huid en een gezond kleurtje. Bovendien is het een erg efficiënt product. Je hoeft niet meer apart onder de zonnebank maar kunt het tijdens het douchen gebruiken. Het bespaart dus ruimte en tijd.

Duo

Verschillende modellen

We hebben onze Sunshower nu een paar maanden en hij bevalt prima. Ik vind hem helemaal fantastisch. Het bevalt ontzettend goed. Wij hebben de onze gekocht bij Bodyfit. Zij zijn gespecialiseerd in wellness en je vind hier dus ook zwembaden, sauna’s, bubbelbaden en spa’s. Er zijn zes verschillende varianten te koop, in diverse prijsklassen. Wij hebben ons bij Bodyfit laten informeren over welk model het beste bij ons past op basis van onze wensen en budget. Wij hebben toen uitstekend advies gekregen en op basis daarvan onze keuze gemaakt.