Starline chloortabletten voor zwembad

Waterbehandeling

Met de Starline chloortabletten voor zwembad houd jij je zwembad in een optimale staat. Om te genieten van je zwembad is onderhoud en een waterbehandeling van essentieel belang. Een behandeling met zwembadtabletten is dan ook een onderdeel van het zwembadonderhoud.

Chloortabletten voor zwembad

De beste chloortabletten voor zwembad

Bij Bodyfitwebshop vind je chloortabletten zwembad van Starline. Deze tabletten zijn geschikt voor ieder zwembad. Ze zijn al jaren de beste op de markt. Tabletten van andere merken zijn meestal niet goed gestabiliseerd. Hierdoor verdwijnt het chloor weer snel uit het water. Gelukkig is dat bij de zwembadtabletten van Starline niet het geval. Deze tabletten pakken alleen de bacteriën in je zwembad aan.

Behandel het water optimaal met chloortabletten

Bij afwijkende waardes in het zwembadwater krijgen bacteriën en algen de kans om het water te vervuilen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Door het water optimaal te behandelen krijgen bacteriën en schimmels geen kans. Dit lukt je met de chloortabletten van Starline. Als je het water met dit product te behandelt, kun jij lekker in je zwembad blijven zwemmen zonder ziek te worden.

Onderhoud

Gebruiksvriendelijk product

De tabletten geven steeds wat chloor af aan het zwembadwater. Een groot voordeel van dit product is de gebruiksvriendelijkheid. Je plaatst de tabletten in de chloordrijver of skimmer en de rest wordt voor je gedaan. Zo wordt het chloor langzaam aan het water toegevoegd. Heel handig dus.

Gebruik regelmatig chloorshock

Verder raden wij je ook aan om regelmatig chloorshock te gebruiken. Hiermee kun jij het zwembadwater snel en direct desinfecteren. Chloorshock brengt de chloorwaarde direct op peil en voegt snel extra chloor aan het water toe. Zowel de chloortabletten als chloorshock voldoen aan alle geldende regels. Wil je zeker weten of de chloor- en pH-waarde van je zwembad op peil is? Dan kun je dit eenvoudig testen met een testset of teststrip.