Schoonheidssalon Den Haag centrum

Nagels

Een schoonheidssalon Den Haag centrum is niet moeilijk te vinden. Een goede schoonheidssalon Den Haag centrum is wel wat moeilijker te vinden. James Massagetherapie is er hier een van. James Massagetherapie heeft een groot assortiment aan opties. Ze geven pedicures, schoonheidsbehandelingen en massages. Dit doen ze al vele jaren lang. Ze hebben door deze ervaring een goed klanten gemiddelde. De klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de diensten en manier waarop ze behandeld zijn.

Behandeling nagels

Een groot assortiment aan behandelingen

Als het gaat om schoonheidsbehandelingen heeft hij een paar keuzes. Je kan kiezen uit 3 verschillende pakketten van verschillende lengtes. Als je een uurtje verwent wil worden kies je het eerste pakket. als je 1,5 uur wilt kies je pakket 2 en als je 2 uur wilt kies je voor pakket 3. Hierin zitten verschillende behandelingen. Naast schoonheidsbehandelingen heb je ook nog massages. Hiervan hebben ze er heel veel. Ze kunnen van je kruin tot aan je kleine teen masseren. Dit doen ze al vele jaren lang en hebben al vele klanten blij mogen maken.

De website

Op de website kan je contact opnemen met de mensen van James Massagetherapie. Ook kun je lezen over alle verschillende mogelijkheden die er zijn.