Rijschool Galgenwaard in Utrecht

autorijles gaan volgen

Zoek jij een goede rijschool in Utrecht om je rijbewijs bij te halen? Hou dan maar op met zoeken, want Rijschool Galgenwaard is dé autorijschool voor jou. Wij helpen je met leuke en scherp geprijsde lessen aan je rijbewijs B (voor schakelauto’s). Onze ervaren en deskundige rijinstructeurs zorgen er met leuke lessen voor dat jij op je eigen tempo leert deelnemen in het verkeer. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren of zelfs in het weekend.

rijles

De beste en goedkoopste rijschool van Utrecht

  • Geen inschrijfkosten
  • De goedkoopste rijschool van Utrecht
  • 10% extra korting op onze tarieven voor studenten
  • Betalen in termijnen is mogelijk
  • Een hoog slagingspercentage

Lekker in je eigen tempo leren autorijden

De een pikt het autorijden sneller op dan de ander. Als het voor jou wat minder vlot gaat is dat natuurlijk helemaal niet erg. Het is dan wel zo prettig als jouw rijinstructeur daar rekening mee houdt. Bij Rijschool Galgenwaard leer je daarom op je eigen tempo autorijden in Utrecht en omstreken. De rijopleiding wordt op maat aangeboden en dus afgesteld op jouw wensen, kunnen en persoon.

Rijles voor studenten

Autorijschool in Utrecht die goedkoop is voor studenten

Ben jij student en moet je de lessen zelf betalen? Dan is de kans aanwezig dat je stiekem geen cent te makken hebt. Om te zorgen dat studenten die hun rijbewijs willen halen niet helemaal op een houtje hoeven te bijten bieden wij hen extra studentenkorting aan. Bij afname van je eerste rijlespakket kun je op vertoon van je studentenpas daarom op 10% korting rekenen.

Probeer een gratis proefles

Wil je een keertje kennismaken? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvende proefles! Tijdens deze les maken we kennis met elkaar en kijken we of we bij elkaar passen. De instructeur maakt direct een inschatting van het aantal lessen dat je naar verwachting nodig zult hebben. Als jij het gevoel hebt dat wij de rijschool voor jou zijn, dan kun je onze lespakketten bekijken of losse lessen afnemen.