Nieuwe keuken, maar wat anders dan de toonzaalmodellen

Ik was op zoek naar een nieuwe keuken, maar ik wilde eigenlijk niet zomaar een toonzaalmodel. Ik wilde een beetje een mengvorm tussen verschillende modellen. Maar natuurlijk wist ik hiermee ook niet hoe dit er samen zou uitzien. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een persoon die kon zorgen voor een 3d keukenontwerp. Na wat zoekwerk kwam ik dan ook terecht bij deze persoon. Ik heb meteen contact opgenomen met deze persoon. Of dit me bevallen is of niet, vertel ik je graag hieronder.

Een topper of toch maar een flop?

Voor mij was het een topervaring. Ik heb me steeds zeer goed gehoord gevoeld, ik kreeg een realistische weergave van hoe mijn keuken er zou uitzien door het 3d keukenontwerp. Ik kon steeds vragen stellen of dingen aanpassen. Maar eigenlijk werd al snel duidelijk dat ik mijn keuken had gevonden. Ik heb me wat gebaseerd op voorgaande realisaties die ik zag op de website, en van daaruit ging het zeer vlot voor mij. Voor mij dus een aanrader. Wanneer ik nog een 3d ontwerp nodig heb van een keuken of iets anders, zal ik zeker terug contact opnemen met deze persoon.