Met sandalen Tamaris goed de zomer door

Met sandalen van Tamaris kom ik de zomer wel door. Van dit merk heb ik het liefst een aantal exemplaren in huis. Ik draag ze al jaren en heb nog nooit een miskoop gedaan. Ik vind het fijn om ze in diverse kleuren aan te schaffen, zodat ik bij elk jurkje, iedere rok en alle broeken een bijpassende schoen heb. Ik vind het daarnaast ook fijn om sandalen te hebben voor diverse gelegenheden. Sandaaltjes met een lage hak voor een dagje naar het strand en een paar sexy exemplaren met een hoge hak voor avondjes uit.

Kenmerken van de sandalen

Kenmerkend voor de sandalen van Tamaris vind ik het comfort en het trendy design. Het valt me op dat de binnenzool vrijwel altijd van leer is gemaakt. Dit loopt erg lekker. De stevige rubberen zool is ook ideaal. Wat ik ook erg handig vind is dat de meeste riempjes verstelbaar zijn. Aan het einde van de dag vind ik het prettig dat de sandaal wat losser zit. Mijn echte favoriet is trouwens de sandaal met het bloemetjesmotief. Gecombineerd met een zomers jurkje kan mijn dag dan niet meer stuk.