Leuke groepsreis naar India

Ik wilde samen met mijn vriendin en een aantal vrienden een groepsreis naar India maken. We wilde al erg graag op reis naar Azië en het leek ons leuk om dit samen met onze vriendengroep te doen.

Erg veel informatie te vinden op de website

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar meer informatie kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Indus Reizen.

Website van Indus Reizen

Op de website van Indus Reizen is super veel informatie te vinden over wat het bedrijf aanbiedt. Ook is er op de website super veel informatie te vinden over India zelf en waarom je hier op vakantie zou moeten gaan. Na het lezen van de informatie besloten we om een offerte op te vragen. Dit was erg gemakkelijk om te doen door middel van het invullen van een formulier dat op de website stond. De offerte werd erg snel opgestuurd en we vonden de prijzen super aantrekkelijk waardoor we besloten om een groepsreis naar India te maken. We zijn allemaal super enthousiast en we hebben er alle vertrouwen in dat het een super leuke vakantie wordt.