Geschenken voor je relaties

Kerstpakkettenexpress

Ben je ook ieder jaar aan het zoeken bij verschillende bedrijven om het ultieme kerstpakket samen te stellen voor je relaties? Dan hoef je niet verder te zoeken, want kerstpakkettenexpress is de grootste leverancier op het gebied van pakketten voor de kerst. Je kunt zelfs indien je dit wenst, naar de showroom om alle producten te zien en zelf een mooi pakket samen te stellen. Of je laat dit over aan je relaties, ook dit is mogelijk bij de leverancier.

Kerstpakkettenexpress

Laten kiezen door je relaties

Soms is het ook leuk om eens af te stappen van het vaste kerstpakket wat je ieder jaar aan je medewerkers en relaties geeft, bij kerstpakkettenexpress is dit heel goed mogelijk, door een budget toe te kennen per werknemer kunnen zij namelijk zelf leuke geschenken kiezen. Niet alleen het lekkerste voedsel, maar ook leuke uitjes en evenementen staan op de website om te kunnen kiezen. Zo kun je een herinnering geven aan een medewerker of relatie, die hij of zij nooit meer vergeet.

Maak van december de ultieme feestmaand

De kerstdagen zijn niet de enige feestdagen in de maand december, ook sinterklaas is belangrijk voor medewerkers en relaties. Misschien zijn er wel veel kinderen van het personeel wat met grote spanning zit te wachten, wat is er nu leuker dan deze kinderen alvast te verrassen op sinterklaasavond met een sinterklaaspakket. Want ook deze pakketten zijn namelijk bij de kerstpakkettenexpress verkrijgbaar. Zo maak je van de maand december een feestmaand om nooit meer te vergeten.