Een Perfecthomeshop matras 70×190 heb je al voor onder 100 euro

Perfecthomeshop matras 70x190

Matrassen zijn belangrijk voor je nachtrust en gezondheid. Helaas kunnen ze ook heel duur zijn. Zeker als je bedenkt dat je er nog een heel bed bij moet komen. Een Perfecthomeshop matras 70×190 heb je gelukkig al voor minder dan 100 euro. En dan zijn het nog goede matrassen ook.

Perfecthomeshop matras 70x190

Kwaliteit voorop

Perfecthomeshop heeft al een matras vanaf 89 euro. Nu denk je misschien: dat is wel heel weinig. Klopt dat wel? De reden dat de winkel het kan verkopen voor zulke bedragen is omdat ze geen grote fysieke showroom hebben waar ze veel geld in moeten pompen. Dat scheelt een heleboel kosten. Die besparing kunnen ze dan ook gemakkelijk doorberekenen naar de klant door producten allemaal iets goedkoper te maken. Perfecthomeshop heeft matrassen van 70×190 maar ze hebben ook alle andere gangbare en minder gangbare maten voor je. 

Wat voor soort matras?

De maten van het matras zijn natuurlijk pas stap 1. Daarna komt het belangrijke werk. Het is namelijk ook goed om te kijken naar het soort matras. Er zijn:

  • traagschuim matrassen
  • pocketvering matrassen
  • koudschuim matrassen
  • boxsprings
Perfecthomeshop matras 70x190

Allemaal hebben ze voordelen en nadelen. Een traagschuim matras is wellicht de meest betaalbare optie van al deze matrassen. Het gaat wel alsnog lang mee en biedt voldoende ondersteuning. Het pocketvering matras is misschien wel het meest verkochte matras van ons land. Het wordt al heel lang gemaakt en veel mensen zijn er ook tevreden mee geweest door de jaren heen. Nu zijn er echter veel meer opties.