Colloidaal goud wat is het nou eigenlijk?

Wanneer u op zoek bent naar colloidaal goud is het wel handig te weten wat het nou eigenlijk is. De originele naam is eigenlijk goudwater, echter wordt de naam colloidaal goud gebruikt om het chiquer te laten klinken. Eigenlijk is het niet meer als water waaraan kleine stukjes goud zijn toegevoegd. Dankzij dit goud zou het water een genezende werking hebben voor uw lichaam. Ook zorgt het ervoor dat de medicatie die u neemt gemakkelijker geleid wordt door het lichaam.

Wanneer moet ik colloidaal goud gebruiken?

  • Om de medicatie die u inneemt gemakkelijk door uw lichaam te laten opnemen is het een echte aanrader dit te gebruiken. Dit komt doordat het goud de medicatie “ draagt”.
  • Wanneer u colloidaal goud nuttigt kan dit ook de kans op een tumor verkleinen en voorkomen ( LET OP : dit is geen garantie voor genezing of het voorkomen! )

Waar komt het gebruik van colloidaal goud vandaan?

Vroeger gebruikte de Chinese bevolking dit middel ook al. Het werd alleen op een andere manier gemaakt. Vroeger werd het gemaakt door middel van gouden munten die met de rijst wordt meegekookt. De rijst werd dan opgegeten en het water opgedronken