Aardige Poolse tandarts in Den Haag

Behandelkamer

In mijn buurt Laakkwartier in Den Haag wonen veel Polen. Mijn directe buren zijn ook Pools. Laatst had ik een gesprek met hen, ze hadden een tandarts nodig. Toevallig heb ik andere Poolse buurtbewoners horen praten over een Poolse tandarts in Den Haag: Art of Teeth. Een tandheelkundig centrum met Pools sprekende tandartsen.

Vriendelijke Poolse kindertandarts in Den Haag

Ik heb mijn buren verteld over Art of Teeth. Ze waren erg verrast: een tandarts die goed Pools spreekt en ook nog eens een vriendelijke kindertandarts is. Hun twee kinderen van 6 en 8 jaar oud zijn namelijk erg bang voor de tandarts. Gelukkig weten de tandartsen van Art of Teeth dankzij hun jarenlange ervaring hoe ze om moeten gaan met bange kinderen.

Ze stellen de kinderen direct op hun gemak en nemen ook echt de tijd voor ze. De tandartsen leggen uit wat ze gaan doen en waarom het belangrijk is om tanden goed te verzorgen. Daarnaast geven ze de ouders advies mee voor een volgend tandartsbezoek. Art of Teeth is echt de kindertandarts in Den Haag.

Behandeling

Professionele tandarts in Den Haag

Mijn buren raakten overtuigd en meldden zich aan. Ik was superbenieuwd naar hun ervaringen. Wat bleek: ze vonden de tandarts in Den Haag erg vriendelijk en behulpzaam! Ze vertelden dat de tandarts hun met een lach verwelkomde. De tandartsenpraktijk vonden ze gezellig en professioneel ogen.

Gebit van kind

Blij en gelukkig

De kinderen zagen er in eerste instantie tegenop: hun eerste tandartsbezoek in Den Haag én Nederland. Maar draaiden gelukkig snel weer bij. De Poolse tandarts in Den Haag was heel aardig tegen ze en sprak in het Pools met ze. Dat vonden ze erg fijn en voelden vertrouwd. Na afloop wilden ze zelf niet meer weg. En ze vonden het zelfs jammer dat het eerstvolgende tandartsenbezoek pas over een half jaar is!